Overige activiteiten

laatste weekeinde in augustus: Open Water Wedstrijd

Dit jaar (2022) wordt er in het laatste weekend van augustus GÉÉN open water wedstrijd gehouden. Hopelijk kunnen we in 2023 weer een open water wedstrijd organiseren in het Wilhelminakanaal in Oosterhout.

In het Wilhelminakanaal wordt al bijna 90 jaar de Open Water Wedstrijd gehouden. De start is nabij recreatieoord De Warande en er wordt in rechte lijn gezwommen richting Dongen en terug.
De wedstrijdnummers zijn alleen voor startvergunninghouders, er zijn ook recreatieve afstanden waarvoor deelname voor iedereen met een zwemdiploma mogelijk is.

Meer informatie: www.noww.nl, kijk bij Kalender

1e weekeind september: internationaal waterpolotoernooi

2 of 3 daags Internationaal waterpolotoernooi voor heren- en damesteams.
Een serieus toernooi als voorbereiding op het nieuwe waterpoloseizoen. Wordt al meer dan 30 jaar gehouden in recreatieoord De Warande. In het 50 meter wedstrijdbad zijn 2 velden met ieder 2 scheidsrechters.
De zaterdagavond is er een feestavond in De Brasserie op het zwembadcomplex.

Meer informatie: www.waterpolotoernooi.nl

2e zaterdag in september: junioren waterpolotoernooi

1 daags waterpolotoernooi voor jeugdteams.
Een serieus toernooi als voorbereiding op het nieuwe waterpoloseizoen. Wordt vanaf 2014 gespeeld een week na het seniorentoernooi in recreatieoord De Warande. In het 50 meter wedstrijdbad zijn 2 tot 5 velden aanwezig, afhankelijk van de toernooi-indeling.

Meer informatie: www.waterpolotoernooi.nl/junioren