Afgelasting wedstrijd 22 maart en meer …

Beste verenigingen, beste zwemmers en zwemmers,

Zojuist heeft de KNZB besloten om alle wedstrijden in geheel Nederland af te gelasten ivm met corona virus tot en met 31 maart.
Dat betekend dat de wedstrijd welke we op 20 maart(2km) en 22 maart zouden organiseren dan ook niet doorgaat.
De NK 5 km waarvoor de 2 km gezwommen zou gaan worden is afgelast door de KNZB. (evenals de swimcups)

We hebben een limietwedstrijd gepland staan op zondag 5 april, echter zou deze zonder de 400m-800m en 1500m zijn. Nu willen wij de wedstrijd van 22 maart geheel doorgang laten vinden op 5 april. Dus dat is het programma zoals jullie hiervoor ingeschreven hebben.

Wat ik wil doen is het volgende: De inschrijvingen welke nu door jullie allen is gedaan zo laten staan en dan de datum aanpassen naar 5 april. Zijn jullie op deze datum verhinderd of willen jullie wijzigingen aanbrengen kan dat uiteraard. Dat betekend dat de zwemmers het programma zwemmen welke nu is opgegeven en de opgegeven officials blijven staan.

Dus zou ik graag uiterlijk 26 maart van jullie willen weten of de inschrijving zo gehandhaafd kan blijven, of dat jullie het willen laten vervallen of een nieuwe inschrijving willen doen. Maar wat betreft de 800m en 1500m die nu vol ligt wil ik wel handhaven en de plaatsen die eventueel vrij zouden komen opvullen met de reserve plaatsen, hierover zijn de inschrijvers geïnformeerd wie dat zijn.

Dan de wedstrijd van 5 april met het programma wat daar gezwommen zou gaan worden willen we naar een later tijdstip plannen, hierover volgt in een later stadium meer informatie over.
Uiteraard is alles onder voorbehoud hoe het allemaal zal aflopen.
We houden u op de hoogte wat betreft de wedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Dianne Aanraad
OZ&PC De Warande