Clubkleding

Nog geen tenue of mooie sporttas en wil je er graag één bestellen, dat kan.

Samenwerking Intersport Oosterhout

OZ & PC De Warande is verheugd om de samenwerking met Intersport Oosterhout aan te kondigen en hen tevens als een nieuwe clubsponsor te mogen verwelkomen in onze vereniging!

Je bent van harte welkom in de winkel om voortaan je clubkleding te komen passen, bestellen en te laten bedrukken. Daarnaast heeft Intersport ook een uitgebreid assortiment aan zwemkleding en bijpassende accessoires voor alle zwemsporten.
Het betreft hier nog steeds dezelfde clubkleding, enkel de huidige bestelwijze via het formulier op de website komt hiermee te vervallen. Je kunt nu namelijk op elk gewenst moment de kleding passen en aanschaffen in de winkel!

Deze samenwerking levert voor jou nog meer extra voordelen op:

  • Je ontvangt altijd 10 % korting op gehele assortiment in de winkel.
  • 1-2 x per jaar organiseren we een clubavond en ontvang je 20 % korting op zwem gerelateerde artikelen en 15 % op alle andere artikelen in de winkel.
Hoodies en Handdoeken

Nieuw in het kleding assortiment prachtige hoodies en mooie handdoeken met het logo van de club en je naam er op.
Hoe gaaf is dat!

De Hoodies zijn rood en in alle maten verkrijgbaar. Op de achterkant staat het logo en op de linker voorkant komt je naam.

De handdoeken zijn verkrijgbaar in donkerblauw en in wit. Op de ene kant staat het logo van de club en op de andere kant je naam. Dus nooit meer je handdoek en hoodie kwijt!

Zou je er graag eentje willen bestellen, download hier het BESTELFORMULIER vul deze in en mail die naar Ans Paulusse of print het bestelformulier uit en lever deze in bij Ans.

Wil je graag eerst even passen voor de maat, dat kan ook, stuur even een mailtje naar Ans en we maken even een afspraak.

Wedstrijdzwemmen

Omdat zwemkleding voor het wedstrijdzwemmen erg divers is, wordt deze op eigen gelegenheid aangeschaft. Er is een samenwerking met zwemspullen.nl. Daar kan kleding met 10% korting gekocht worden. Voor webbestellingen kan de clubcode: WARA10 gebruikt worden of je kan de winkel bezoeken, te Mill.