Bestuur

Vacant Voorzitter
mail: bestuur@warande.com


Daphne van der Kruijssen Secretaris
mail: bestuur@warande.com

Mijn naam is Daphne van der Kruijssen en sinds december 2015 secretaris van OZ & PC de Warande. Sinds mijn 14 e ben ik lid als wedstrijdzwemster en sinds twee jaar speel ik daarnaast ook waterpolo. Als secretaris van de vereniging probeer ik uw vragen zo volledig en snel mogelijk te beantwoorden. Met een leuke groep enthousiaste watersportliefhebbers probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een leuke, sportieve maar bovenal gezellige vereniging waar respect hoog in het vaandel staat. In mijn functie als secretaris beantwoord ik graag uw vragen, dus schroom niet!


Judith Evers Penningmeester
mail: financien@warande.com

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben in het bestuur nu 4 jaar actief als penningmeester. Ik heb zelf lang waterpolo gespeeld. Naast mijn activiteiten voor de vereniging ben ik werkzaam als hoofd administratie bij Schoonmaakbedrijf Perfekt uit Oosterhout.

Ik ben getrouwd met Frank Evers en wij hebben 2 zonen Rik van 19 jaar en Tom van 16 jaar. Zij zijn ook allemaal actief binnen de vereniging met het zelf beoefenen van waterpolo en wedstrijdzwemmen. Maar ook met diverse andere taken zoals waterpolo-official, helpen bij toernooien, trainingen verzorgen of als scheidsrechter de waterpolowedstrijden begeleiden. Als bestuurslid vind ik het een uitdaging om mee te mogen bouwen aan onze vereniging.


Kimberley Huijskens Voorzitter SuperSpetters/Sterrenplan (zwemopleidingen)
mail: zwemles@warande.com
tel: 06 53 45 00 02

Hi, ik ben Kimberley, 25 jaar oud en geef al zwemles sinds dat ik 15 jaar oud was. In oktober 2016 heb ik de kans gekregen om de SuperSpetters te gaan coƶrdineren. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het contact met ouders erg belangrijk. U zult me bijna elke dag op het zwembad zien rondlopen. Mocht u vragen hebben, spreek me gerust aan of bel/mail me even!


Han Hanegraaf Voorzitter Waterpolocommissie (WPC)
mail: waterpolo@warande.com


Mark Jansen Voorzitter Wedstrijdcommissie (WZC) a.i.
wedstrijdzwemmen@warande.com