Buiten zwemmen dinsdag 6 april 18.30-19.30u GAAT NIET DOOR!

We hebben helaas zojuist moeten besluiten om het zwemmoment van morgen (dinsdag 6 april 18.30-19.30 uur) te annuleren. Gezien de zeer lage buitentemperatuur en zelfs een gevoelstemperatuur onder het vriespunt vinden wij het niet verantwoord om dit zwemmoment voor de jeugd door te laten gaan.

Voor alle wedstrijdzwemmers die zich voor dinsdag hadden ingeschreven is er plaats om alsnog op donderdag van 18.30-19.30u te komen zwemmen. Hiervan krijgt men per mail bericht. Daarmee is het zwemmoment voor donderdag VOL. Zo spoedig mogelijk komen we met de mogelijkheden voor volgende week.

Om het badwater zo goed mogelijk te gebruiken hebben we voor de wedstrijdzwemmers gehanteerd dat men kon inschrijven tot zondagmiddag 12.00u voor een van beide zwemmomenten. Dit was per abuis niet goed vermeld in de voorgaande nieuwsbrief. Onze excuses hiervoor.

Inschrijven sportactiviteit buiten zaterdag 10 april 10.00-11.30 uur

Ondanks de mogelijkheid om buiten te gaan zwemmen, gaan we door met het aanbieden van het sportmoment op zaterdagen van 10.00 tot 11.30u op het buitenterrein van zwembad de Warande.

Klik op onderstaande link om je hiervoor op te geven. We mogen deze sportactiviteit aanbieden voor zwemmers tot en met de leeftijd van 26 jaar.
LET OP: het is noodzakelijk om je aan te melden. Zo kunnen we onder andere zorgen voor voldoende begeleiding. 

INSCHRIJVEN VOOR SPORTACTIVITEIT BUITEN ZATERDAG 10-04-2021 10.00 – 11.30 uur, KLIK HIER

Het aanmelden sluit op donderdag om 12:00 uur en iedereen zal vervolgens op donderdag middag/avond een persoonlijke uitnodiging mail krijgen met alle informatie voor de training.

Sportieve groet van de wedstrijdzwemcommissie en trainers
van OZ&PC de Warande