Diverse wedstrijden in januari en februari

Hallo alle zwemmers en zwemsters,

Het jaar 2018 nadert zijn einde en staat 2019 al ongeduldig te wachten. Lees het aandachtig door want het is heel veel informatie.

6 januari Oosterhout
In de bijlage treffen jullie aan als eerste de deelnemers die zich aangemeld hebben voor de clubkampioenschappen op 6 januari. Hier is verder geen actie meer voor nodig

13 januari Papendrecht
Dan word de 2e competitiewedstrijd gezwommen en deze gaat gezwommen worden in Papendrecht, Hiervan volgt nog de uitnodiging, dus geen reactie van jullie nodig.

20 januari Oosterhout
Junioren Jeugd senioren wedstrijd 50m bad. Klik hier voor het programma. Je kan kiezen welke afstanden er gezwommen word, de afstanden wil ik uiterlijk 10 januari van jullie doorkrijgen, hier kunnen geen minioren aan deelnemen.

26 januari Zaterdag Oosterhout
Swimkick Minioren Junioren-Jeugd wedstrijd, zie hier de zwemmers die al ingedeeld staan, wil je meedoen en je staat er niet tussen geef dit dan door, sta je er wel tussen en je wilt niet meedoen, meld je dan via de mail af bij Dianne.

24 tot en met 27 januari Zwolle
Deze wedstrijd is uitsluitend voor senioren vanaf 20 jaar. Indien je hieraan wil deelnemen wil ik dit uiterlijk 28 december weten, de inschrijving sluit 30 december.


3 februari Oosterhout
Limietwedstrijd. Lange baan wedstrijd,wil je hier aan meedoen wil ik dit weten uiterlijk 22 januari

10 februari Papendrecht
Dan word de 3e competitiewedstrijd gezwommen en deze gaat gezwommen worden in Papendrecht, Hiervan volgt nog de uitnodiging, dus geen reactie van jullie nodig.

17 februari Oosterhout
Minioren Junioren wedstrijd, programma klik hier, wil je hier aan meedoen wil ik dit weten uiterlijk 7 februari

Geef zodra je weet wat je wilt zwemmen en wanneer je wilt zwemmen, dat zo spoedig mogelijk door aub. aan mij via de mail.

Groetjes Dianne