Eerste zwemwedstrijden op zondag 20 en zaterdag 26 september

Binnenkort zijn er ook de eerste wedstrijden van dit seizoen. De KNZB heeft voor de wedstrijden een concept protocol gemaakt in verband met de corona-maatregelen. Dit protocol is uiteindelijk verder afgestemd met het sportbedrijf en op dit moment is daarmee alles rond om in Recreatieoord de Warande weer wedstrijden te mogen organiseren. Dit protocol wordt voor de wedstrijd nog verspreid onder alle deelnemende verenigingen / zwemmers.

Een aantal van ons de omliggende verenigingen en zwembaden zijn helaas nog niet zover. Dit heeft consequenties voor het aanbod aan wedstrijden.
De wedstrijden zullen ook anders zijn dan u gewend bent. Voorlopig zullen we namelijk zonder toeschouwers zwemmen. Op die manier hebben we meer ruimte voor de zwemmers en is het volgen van de corona-regels haalbaar. We snappen dat u graag naar uw kind wilt komen kijken, maar vragen uw begrip voor deze maatregel.

Wedstrijdinschrijving
Voor het inschrijven voor wedstrijden hebben we voor de wedstrijd van 20 september voor het eerst gebruik gemaakt van een digitaal inschrijfformulier waarmee zwemmers eenvoudig kunnen aangeven of ze meedoen aan de wedstrijd en welke afstanden ze willen zwemmen. Het is de verwachting dat dit sneller en eenvoudiger gaat werken dan middels losse mailtjes. Voor de minioren – jeugd wedstrijd op 26 september is nog wel op de oude manier een mail gestuurd. Zeker voor de jongere zwemmers, is er een vaste indeling voor deze wedstrijden welke zwemmer wat zwemt

Het lijkt erop dat de uitgestuurde mails niet bij iedereen ontvangen worden of wellicht in de spam-box terecht komen.
Mocht je geen mail hebben gehad voor de de wedstrijd van 20 of 26 september, controleer dan eerst je spam-box. Mocht je echt geen mail hebben ontvangen, laat dit dan even weten via een mailtje naar wedstrijd-wed@warande.com.  (LET OP je wordt voor één van beiden uitgenodigd, niet voor allebei !)

Doe dit alstublieft snel omdat de eerste wedstrijd al volgend weekend is. Heb je de mail wel gehad maar heb je nog niet gereageerd doe dit dan ook zo spoedig mogelijk.

Oproep vrijwilligers voor tijdens de wedstrijd
Een wedstrijd organiseren kan niet zonder vrijwilligers. Voor beide wedstrijden is een oproep gedaan door onze vrijwilligerscoördinator Rana.
Helaas laat de respons te wensen over. Zonder voldoende vrijwilligers moeten we de wedstrijd helaas annuleren. Bij deze dus nogmaals de oproep om je aan te melden bij Rana voor de wedstrijd van 20 september of 26 september door een mail te sturen aan thuiswedstrijden-wed@warande.com.

We zoeken vrijwilligers voor de volgende taken:

Inkopen catering, catering tijdens de wedstrijd, op- en afbouw: (5+ personen), voorstart (2 personen), tijdbriefjes (2-3 personen), speaker, handhavers coronaprotocol (2 personen), ploegleiders.