Inventarisatie buiten zwemmen

Wellicht heeft u het al gehoord, vanaf 1 april opent Recreatieoord de Warande vervroegd het buitenterrein met het half diepe buitenbad.
Hiermee is banenzwemmen weer mogelijk. Als vereniging kunnen wij in overleg met het sportbedrijf het buitenbad huren. Welke momenten dit precies gaan worden is nog niet exact bekend maar het ligt voor de hand dat dit op doordeweekse dagen in de (vroege) avond zal zijn. De watertemperatuur zal maximaal 22 graden zijn en gezien deze lagere temperatuur is zwemmen in een wetsuit toegestaan (ter vergelijk het water in het 50m bad is 26-27 graden).

We willen jullie vragen om volgens onderstaande link jullie interesse voor het zwemmen in het buitenbad aan te geven. Op basis daarvan kunnen we vervolgens kijken hoeveel en op welk moment zwemwater te huren. Naast het afstemmen met het sportbedrijf moeten we vervolgens ook de planning van zwemmers en trainers regelen. Daarom vragen wij jullie om de inventarisatie z.s.m. in te vullen maar in ieder geval voor maandag 29-3-2021 9.00u.

INVENTARISATIE BUITEN ZWEMMEN