LAC wedstrijd tijdens de training

 

Op vrijdag 16 maart hadden we een wedstrijd ingepland tijdens de training om zo de zwemmers van de lange adem een kans te bieden de 2 km te zwemmen.

De ene zwemmer wilde dit doen om het LAC klassement vol te zwemmen, weer een ander wilde dit doen om nog een limiet te kunnen behalen, bv Maaike en Bente die de 800m zwommen. Weer een ander wilde dmv de 2 km zich plaatsen voor de NK 5000m. Om de wedstrijd wel officieel te maken hadden we gast zwemmers nodig en die waren er van Hieronymus, Argo en PSV.

Zes uur heel snel met alle ouders het bad opbouwen, lijnen erin en nog even een paar minuten inzwemmen. Elke zwemmer had voor een official gezorgd en iemand meegebracht om bordjes te draaien want als je 80 baantjes moet zwemmen kan het zijn dat je de tel kwijtraakt en is het wel handig te weten hoeveel banen je nog moet zwemmen. Er waren 16 zwemmers en zwemsters dus lagen er twee zwemmers in een baan. Het is bijzonder goed gegaan en iedereen heeft het uitstekend gedaan en de meeste waren ook zeer tevreden met hun behaalde resultaten.

Nu maar hopen dat de zwemmers die de NK 5000m willen zwemmen ook daadwerkelijk mogen starten, maar daar moeten we nog even op wachten.

Iedereen bedankt voor het helpen en dat ze het mogelijk hebben gemaakt om dit in 90 minuten voor elkaar te krijgen.