Masterzwemmen

Bij OZ & PC de Warande kunt u trimzwemmen, ook wel masterzwemmen genoemd. Op dit moment zwemt er een enthousiaste groep dames en heren. Onder toezicht kunt u op uw eigen tempo banen zwemmen. Het niveau varieert van ‘hoofd boven water’ tot voormalig wedstrijdzwemmers die af en toe een sprintje trekken. Ook is er een mogelijkheid om onder begeleiding te zwemmen (dit is niet het gehele jaar door).

Word en blijf fit terwijl je in het water ligt!

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste mensen minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten! Zwemmen is voor 20-plussers de ideale manier om fit te blijven.

Wedstrijden

Ook is het mogelijk om aan wedstrijden mee te doen. Elk jaar in het voorjaar organiseren wij een masterwedstrijd in ons eigen 8 banen 50 meter wedstrijd bad. Die dag komen uit alle hoeken van Nederland masters deelnemen aan deze wedstrijd!

Meedoen?

Wilt u ook een keer komen ervaren of het wat voor u is, kom dan op een van onderstaande tijden geheel vrijblijvend meezwemmen. Of neem contact op met Harmen Beskers middels emailadres wedstrijdzwemmen@warande.com


Training informatie masters vanaf 4 september

Maandagavond van 19.00 tot 20.00

1 baan in het ondiepe 25 meter gedeelte van het 50 meter wedstrijdbad

Woensdagavond van 20.00 tot 21.00

6 banen in het diepe 25 meter gedeelte van het 50 meter wedstrijdbad

Vrijdagavond van 18.00 tot 19.30

4 banen in het ondiepe 25 meter gedeelte van het 50 meter wedstrijdbad

Zondagmorgen van 09.00 tot 10.00

8 banen in het ondiepe 25 meter gedeelte van het 50 meter wedstrijdbad

Uitzonderingsdata

5 december (Sinterklaas)
25 december (Kerstmis)
26 december (Kerstmis)
1 januari (Nieuwjaarsdag)
Carnaval
Goede vrijdag
zondag (1e Paasdag)
maandag (2e Paasdag)
27 april (Koningsdag)
zondag  (1e Pinksterdag)
maandag (2e Pinksterdag)