Ook het tweede weekend leverde Brabantse Kampioenen op voor OZ&PC De Warande.

OZ&PC De Warande ging ook het tweede weekend verder met het  neerzetten van hele mooie prestaties door alle zwemmers en zwemsters.
Zo begon Siem van den Bogaert heel erg goed op de 400m vrije slag door maar liefst 29 seconden van zijn tijd eraf te zwemmen en waarmee hij voor dit weekend ook de grootste pr achter zijn naam mocht zetten. Daarna nog eens 4 sec. pr op de 100m schoolslag. Dan startte Siem ook op de 100m vrije slag met een pr van 2 sec en 9 sec pr op de 200m schoolslag is voor hem een super weekend geweest. Maar het was ook een goed weekend voor Meike de Waard die zowel op de 100 als 200m schoolslag een clubrecord wist te zwemmen en ook op de 50m schoolslag hele mooie pr’s wist te zwemmen. Yara Besselink startte op de 50m vrije slag en 50m schoolslag en ondanks dat ze haar tijden net niet wist te verbeteren heeft ze twee hele mooie races laten zien. Dat deed ook Zoë Bulkmans, Jasmijn Goos, Evy Krempel, Gwen Eygendaal en Celine Besselink die allen op de 50m vrije slag startten. Voor alle meisjes resulteerde dat in mooie tijdsverbeteringen. Casper Bolkenbaas wist zijn tijden goed te verbeteren op de 100m vrije slag, 400m vrije slag en 200m vlinderslag de 50m
vlinderslag zwom Casper zijn eigen tijd. Amy van Lier had ook dit weekend een behoorlijk vol zwemprogramma nl 50-200-800m vrije slag, 100m vlinderslag en 100m en 200m wisselslag en bij Amy ging de ene afstand beter als de andere maar mag ze ook tevreden terug kijken op haar behaalde resultaten. IJsbrand Buijnsters startte op de 100m vrije slag, 50m vlinderslag en 50 en 100m rugslag en ook IJsbrand is weer op de goede weg terug met tijden waarmee hij ingeschreven stond. Maaike van Heeswijk kwam aan de start op de 50m en 200m vrije slag en op beide afstanden werden haar pr tijden behoorlijk verbroken en heeft ze de slag weer goed te pakken. Yasmine Luyten wist ook al haar tijden goed te verbeteren en was daar ook zeer content mee. 50m en 200m vrije slag, 50m schoolslag, 100m vlinderslag en 200m wisselslag waren de afstanden voor haar en kan ze tevreden terug kijken. Dat mag ook Luna van Tilburg met haar prestaties op de 200 en 800m vrije slag en 200m rugslag, waarop ze mooie tijden wist te zwemmen. David Malm wist zijn tijden net niet te verbeteren maar heeft wel drie mooie races laten zien op de 100m vrije slag, 200m schoolslag en 50m vlinderslag.

Als laatste Damian Waas die aan de start kwam op de 100m en 400m vrije slag, 50m rugslag en werd Damian Brabants Kampioen op de 50m vlinderslag, waar hij heel erg blij mee was.

Maar ook dit weekend werden er medailles gezwommen met de estafette teams. Brabants Kampioen op de 4x50m wisselslag mixed estafette junioren 4 en jonger bestond uit Luna van Tilburg, David Malm, Damian Waas en Yasmine Luyten die samen een dijk van een tijd neer wisten te zetten.

Maar ook het jeugdteam viel in de prijzen met daarin, Esmee de Volder, Thomas van Beers, IJsbrand Buijnsters en Gwen Eygendaal, zij behaalde een zilveren medaille.

De trainers zijn super trots op de behaalde resultaten van alle zwemmers en gaan weer door voor het volgende kampioenschap.