Trainingsrooster vanaf 2 september

Op maandag 2 september starten we weer met het volledige trainings-rooster.

De zwemmers hebben een bijlage ontvangen met de indeling van de trainingsdagen zoals door de zwemmers is opgegeven. De indeling van de banen hebben de trainers gezamenlijk ingevuld. De bedoeling van dit rooster is dat we hiermee gaan starten en na een maand evalueren of alles op de juiste wijze is ingedeeld. Zoals jullie zien is er op vrijdag en zaterdag nog ruimte waarin jullie ook zouden kunnen/mogen komen. Als je dat wil geef dit dan aan mij door aub.

De trainers zijn ook allemaal ingedeeld, echter hebben wij Barry en Vera ook als trainers, zij zullen flexibel zijn, aangezien hun rooster van werk en school variabel zijn. Dus zij staan ook zeer regelmatig aan het bad. Tevens zal Edith invallen daar waar nodig is.

De landtraining zal op woensdag worden gedaan en is bestemd voor de zwemmers junioren 2 en ouder (meisjes vanaf 2007 en jongens vanaf 2006) Junioren 1 dus niet. Iedereen is dan uiterlijk 18.20 uur in de verenigingsruimte zodat er op tijd begonnen kan worden. Je hebt allemaal een matje nodig en je komt in een korte broek met shirt.

De zaterdagochtend training begint vanaf zaterdag 14 september.

Wedstrijdkalender:
Er zullen ongetwijfeld wedstrijden toegevoegd worden deze zijn dan terug te vinden op de website van de vereniging. Dus neem regelmatig een kijkje op de website.

De zwemmers hebben ook een rooster ontvangen van het op- en af- bouwen van het bad. In het overzicht kan je zien wie dat moet doen. Wees a.u.b. sportief en help elkaar een handje zodat niet steeds dezelfde zwemmers dit moet doen. Voor het opbouwen wees op tijd zodat iedereen op tijd met de trainingen kan beginnen.

Dan zal er deze week een mailing komen met daarin een uitnodiging voor de Kick-Off (informatie avond van het wedstrijdzwemmen).

Tevens een dringend beroep om alvast eens na te denken wie de officialcursus zou willen gaan doen, met name bij de minioren komen we er tekort. Linda Brilleman heeft het stokje overgenomen van Suzanne, je kan haar mailen voor informatie via: officials-wed@warande.com

Rest ons om alle zwemmers een mooi en sportief zwemseizoen toe te wensen.

Namens alle trainers