Vrijwilligers

Veiligheids- en toezichtplan
Zwemvereniging OZ&PC De Warande 2021
klik hier
Bijlage 1:
SLA afspraken gebruik Recreatieoord Warande
Sportbedrijf Oosterhout
klik hier
Bijlage 2:
Toezichtplan OZ&PC De Warande 2019-2020
klik hier
Bijlage 3:
Het houden van toezicht in een zwembad door
verenigingen KNZB
klik hier
Bijlage 4:
Risico Inventarisatie en Evaluatie
activiteiten OZ&PC De Warande
klik hier
Bijlage 5:
Omgangsregels voor alle leden
van OZ&PC De Warande
klik hier

De zwemclub is altijd geïnteresseerd in betrokken mensen bij de (zwem) sport, buitenstaanders maar ook leden en ouders/familieleden van leden om als vrijwilliger een steentje bij te dragen. En, hoe meer vrijwilligers hoe minder tijd de individuele vrijwilliger dan te besteden heeft.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker bij evenementen, van trainer en instructeur bij de opleidingen tot commissielid of scheidsrechter, wij kunnen niet zonder.

Actief in de competitie proberen wij zo kinderen uit de opleiding verder op te leiden in het wedstrijdzwemmen als individuele sport en waterpolo in teamverband.

Het bestuur hoopt zo mensen te vinden die bv bij trainingen en wedstrijden een vorm van toezicht houden bij entree en aan de rand van het bad, variërend kan dit bv door de week in de avonduren 2 uur zijn tot ongeveer 3 à 4 uur bij wedstrijden in het weekend. Ook kan hulp geboden worden bij het opbouwen van de benodigde hulpmaterialen bij zwem- en waterpolowedstrijden.

Heeft U interesse, leg dan contact met ons via e-mail:
voorzitter@ozpcdewarande.nl