Wanneer wordt het zwembad weer geopend???

De samenwerkende partijen in de zwembranche hebben op vrijdag 8 mei het Protocol Verantwoord Zwemmen gepubliceerd dat gebruikt kan worden bij de heropening van de zwembaden. Het protocol is hier te bekijken of te downloaden.

Alvorens de zwembaden weer geopend kunnen worden dient de tekst in de noodverordening door de veiligheidsregio aangepast te worden en van kracht te zijn. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vanaf begin week 20 gaat Sportbedrijf Oosterhout / Recreatieoord De Warande aan de hand van het protocol maatregelen nemen om het zwembad weer verantwoord te openen. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol vanuit de zwembranche.

Daarna zal er overleg plaatsvinden met OZ&PC De Warande welke aanvullende maatregelen de vereniging moet nemen om de zwemlessen en trainingen weer mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan het aanstellen van een coronaverantwoordelijke, toezichthouders op naleving van de maatregelen,  instructie aan trainers, communicatie van de geldende regels met trainers / zwemmers / ouders, beschikbaar stellen persoonlijke hygi├źne- en beschermingsmiddelen etc. etc.

Via de nieuwsbrieven, website en Facebook houden wij jullie op de hoogte wanneer wij als vereniging weer gebruik kunnen maken van het zwemwater.