Waterpolocommissie


Han HanegraafVoorzitter WPCGabriella Bodelier – van OerleSecretaris

Hoi, ik ben Gabriëlla. Sinds december 2015 zit ik bij de waterpolocommissie, hierbij vervul ik de taak van secretaris. Dit ben ik gaan doen om mijn steentje bij te dragen aan de club. Een zwemvereniging waar ik graag lid van ben, als zwemster en als vrijwilligster.


Stijn JansenWedstrijdssecretaris

Zonder vrijwilligers heeft de Warande geen bestaansrecht en daarom heb ik me 5 jaar geleden aangemeld bij de WPC. Als wedstrijdsecretaris plan ik de wedstrijden in, regel ik de juryroosters en ben ik verantwoordelijk voor het versturen van de nieuwsbrief.


Koen van LoonHeren coördinator

Nadat ik de afgelopen jaren in alle herenteams heb mogen waterpoloën ben ik gevraagd om de heren te vertegenwoordigen in het bestuur. Na jaren van kritiek op het beleid mag ik nu zelf ervaren dat het niet makkelijk is om iedereen tevreden te houden, maar dat het wel geprobeerd wordt!


Desiree DaemsDames coördinator

Mijn naam is Desiree Daems en ben sinds een aantal jaar lid van de WPC waarin ik de taak van damescoördinator op me genomen heb. Ik ben begonnen in het tweede team en speel sinds een aantal jaar in het eerste dames team. De saamhorigheid in de club vind ik erg belangrijk, door naast de WPC ook actief te zijn in de feestcommissie en het seniorentoernooi draag ik hier graag een steentje aan bij. En zeg nou zelf, een goed feestje is nooit weg toch 😉


Patricia FranssenJeugd coördinator

Mijn naam is Patricia Franssen. Zelf heb ik bijna 25 jaar met heel veel plezier waterpolo gespeeld bij deze vereniging. Nu wil ik graag mijn steentje bijdrage als jeugd coördinator.


De waterpolocommissie wordt daarnaast ondersteund door:

  • ledenadministratie: aanvraag nieuwe waterpolo legitimatiekaart
  • Scheidsrechtercoördinator: Jeroen Weterings
  • Stijn Jansen: Jurytafel- en baddienst-rooster
  • Gerben Fiere : Materialen
  • Nicolle Huijbregts: Kleding
  • Arno den Ridder: Website
  • Desiree Daems : Organisatie internationaal waterpolotoernooi De Warande
  • Femke van Wijk: Organisatie junioren waterpolotoernooi De Warande

Allen bereikbaar via waterpolo@warande.com