Zwemwedstrijd op 4 oktober in Eindhoven

Zondag 4 oktober wordt door onze vereniging de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen gezwommen in Eindhoven. Door de organiserende vereniging is een Corona protocol opgesteld van 20 pagina’s die je via onderstaande link op je gemak kunt lezen voor vertrek. Dit protocol, waarin o.a. het gebruik van mandkapjes is beschreven, is bestemd voor de zwemmers, trainers/begeleiders, officials en medewerkers/vrijwilligers/badpersoneel.

Protocol: klik hier

Volg de richtlijnen van het RIVM:
Houd minimaal 1,5 meter afstand, was vaak je handen en blijf thuis bij klachten.

Enkele belangrijke punten uit het protocol:
13.05 uur: entree OZ&PC De Warande, dan mogen we naar binnen.
13.30 uur: inzwemmen.
14.00 uur: aanvang wedstrijd

M O N D K A P J E S:

  • IEDEREEN van 13 jaar en ouder dient tijdens het verplaatsen een mondkapje te dragen in de GEHELE accommodatie. Als je op een vaste plek zit met voldoende afstand, kan het mondkapje tijdelijk af. Let op: Ook met mondkapje dient men de afstandsregels te blijven hanteren.
  • Zwemmers zwemmen uiteraard zonder mondkapje.

(Bad)kleding:

  • Zwemmers trekken thuis de badkleding voor het inzwemmen aan. Op de aangeduide locatie in de zwemzaal hoef je als zwemmer alleen de ‘overkleding’ uit te trekken en in een meegenomen sporttas mee te nemen naar een aangewezen plek, inclusief schoenen. Na het zwemmen kan je jezelf omkleden in de daartoe aangewezen kleedruimten.
  • Officials trekken thuis hun official kleding aan.

Na afloop:

Ben je klaar met jouw wedstrijd, kleed je dan direct om, douchen is helaas niet mogelijk. Zodra je omgekleed bent, neem je weer plaats op je plek op de tribune of vertrek je (in overleg met je coach) direct via de aangewezen route en uitgang naar huis.